n Verkenningstudie oor die maatskaplike werker se benutting van skoolkoshuisplasings - Kroukamp, Wilhelmina H.(Wilhelmina Hendrina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.