Pikturale Africana as kultuurhistoriese bron : met spesiale verwysing na Kaapstad van 1652 tot 1806 - Geldenhuys, Margaretha Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1990.