Sosiolinguistiese aspekte van die persoonsnaam met spesifieke verwysing na die invloed van sosio-ekonomiese klas - Smit, Janetta Debora (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1990.