Verkeersgeraas as omgewingstressor : die omvang en beheer daarvan met spesifieke verwysing na die Suid-Afrikaanse Buro vir Standaarde se gebruikskode vir die berekening en voorspelling van padverkeersgeraas SABS 0210-1986 - Van Zyl, Hendrik Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.