Voorgestelde strategiee vir die bemarking van drinkmelk en drinkmelkprodukte in stedelike swart woongebiede van die Republiek van Suid-Afrika tot die jaar 2000 - Hanekom, C. H.(Catharina Helena) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.