Die invloed van filantropisme op die kafferpolitiek in Suid-Afrika tot omstreeks 1833 - Tromp, A. H. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1928.