Opvoedkundige beskouings oor buiteskoolse-aktiwiteite in ons skole - Van Vuuren, J. C. J.(Jacob Cloete Jansen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.