Die behandeling van die werklikheid en die verbeelding in die realisme en die romantiek toegelig uit enkele karakteristieke verhale - Bruwer,Luther C.(Luther Calvyn) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.