Die familie, met 'n noukeuriger ondersoek van die Namakwalandse - Alheit, W. A.(Willem Adolph),1909- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.