Die ontwikkeling van die Godsbegrip by die leidende Westerse filosowe : 'n filosofies-historiese ondersoek - Loock, Johan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil) -- University of Stellenbosch, 1934.