n Beskouing oor die veranderde opvatting van dissipline gedurende die laaste kwart-eeu - Cloete, F. J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.