Die teorie van uitvoersubsidies en die uitvoersubsidiestelsel in Suid-Afrika - Van der Merwe, C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.