Die uitvoer van Suid-Afrikaanse somervrugte, 1880-1930 - Van Wyk, S. P.(Stephanus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Hierdie informasie het gedien as proefskrif vir Ph. D. graad van die skrywer.