Sosiologiese beskrywing van die Christen-Studenteverening as 'n Suid-Afrikaanse Jeugbeweging - Conradie, Ben (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.