Die verdragstelsel met spesiale verwysing na die verdrae met Kok en Mosjes - Jooste, H. S. J. R.(Hendrik Stefanus Johannes Roelof) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.