Die vermaaklikheid en ontspanning van die armblanke skoolgaande kind in Kaapstad - Le Roux, W. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1940.