Behuising in Kaapstad : 'n sosiologiese studie van die behuisingskemas en -beleid van die Blanke en Kleurling werkersklasse gedurende die honderdjarige tydperk 1840-1939 - Bosman, Alfred Edward Faul (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.