Georganiseerde buiteskoolse leerlingsbedrywighede meer in die besonder in plattelandse skole - Basson, P. A.(Petrus Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.