Liggaamsopvoeding en sport in die sekondere afdelings van die Hoer Jongenskole te Paarl en Malmesbury - Louw, M. J.(Marthinus Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.