Die korrelasie bepaling tussen vitalekapasiteit, lengte en borsomvang : soos ondersoek by 'n groep van dertig studente aan die Universiteit van Stellenbosch gedurende 1942 - Van den Berg, D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.