Ondersoek na die gooi-vaardigheid van plattelandse en stadskinders van 6-9 jaar - Morrison, J. F.(John Frederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.