Die antichris as persoon : 'n eksegeties-dogmatiese studie oor die persoon van die antichris, aan die hand van die Nuwe Testament, met verwysing in die inleiding na die oorsprong van alle teestand teen God soos geopenbaar voor die sondvloed - Cloete, G. N. P.(Gert Nicolaas Petrus),1896- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.