Die distrik George and die dorpe George en Mosselbaai - Raubenheimer, H. P. M.(Helgaard Petrus Meyer) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.