Die Nederlandse kommissarisse en die 18de eeuse samelewing aan die Kaap - Boeseken, A. J.(Anna Jacoba) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.