Die toestand van liggaamsopvoeding aan vyf van die Swartlandse skole - Louw, C. J.(Cornelis Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.