n Kort verslag van 'n reeks anthropometriese (i.e. antropometriese) waarneminge, uitgevoer op skoolseuns van Bredasdorp en Stellenbosch tussen die ouderdomme van 12-15 jaar - Krige, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.