Ondersoek na die lenigheid van die mens en die verband daarvan met die prestasie-vermoe - Louw, M. J.(Marthinus Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.