Ondersoek na fasiliteite en deelname aan na-skoolse sport in twee skole te Pretoria - Nel, Hester Isabelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.