Persoonlikheidsmeting : 'n kritiese beskouing van 'n aantal metodes - Pauw, J. C.(Johannes Christopher) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.