Antropometriese ondersoekings gedoen met skoolseuns tussen die ouderdomme 6 en 18 jaar te Uniondale en Stellenbosch - Van der Riet, Jacobus L.(Jacobus Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.