Antropometriese ondersoek van Suid-Afrikaanse skoolseuns te Phillipolis en Trompsburg, O.V.S. - Ferreira, S. E.(Stefanus Engelbertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.