Antropometriese waarneminge uitgevoer op skoolseuns van Cradock - Van Heerden, S. J.(Stephanus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.