Die beroepsmoontlikhede vir subnormales in Suid-Afrika - Le Roux, C. M.(Christiaan Mauritz) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.