Die diplomatieke voorspel tot die Tweede Vryheidsoorlog (1894-1899) - Breytenbach, J. H.(Johan Hendrik),1917-Not NA (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch.