Die Transvaalse grondwet van 1857 : hoe dit tot stand gekom het en Schoeman se verset daarteen - Krynauw, D. W.(Dawid Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.