Die veranderinge wat wol ondergaan, veral wat betref veseldikte, aantal kartels per duim, en stapellengte gedurende die leeftyd van 'n skaap onder normale omstandighede, in die Suidwestelike Distrikte, Protem en Heidelberg - Bekker, H. T. v. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.