Verslag van 'n reeks antropometriese waarneminge uitgevoer op skoolmeisies van Beaufort-Wes tussen die ouderdomme van 6-16 jaar - Vosloo, Letitia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.