Witzieshoek : sy betekenis vir die opheffing van die Bantoe - Badenhorst, Casper Hendrik,1912- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.