Damesfontein, Coloniesplaats, Eenzaamheid, Brooklyn : 'n geografiese vergelyking van plase in die distrik Graaff-Reinet - Retief, S. M.(Sophia Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.