Die Benede-vallei van die Sondagsrivier onder Mentzmeer-besproeiingskema - Breytenbach, M. N.(Michal Nortier) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.