Ondersoek insake deelname aan sport van die damestudente aan die Universieit Stellenbosch, gedurende die jaar 1945 - Van Rooyen, Leonore (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.