Naturelle en lokasies onder die beheer van die stadsraad van Vereeniging : 'n gemeenskapstudie - Louw, J. T.(Jacobus Tertius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.