Die indeling van die buitemuurse tyd van die sekondere leerlinge van Kaaplandse skole - Burger, M. C.(Marion Chanrellon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.