Die meting van bloeddrukveranderinge as aanduiding van emosionele spanning by 'n normale groep en 'n groep wanaangepaste proefpersone - Hanekom, N. J.(Nicolaas Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.