Die Nederlanders se belangstelling in die minerale bronne van Suidelike Afrika (1652-1795) - Kotzé, D. A.(Dirk Albertus),1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.