Die verhouding tussen die skoolprestasies en buitemuurse aktiwiteite van sekondere leerlinge : 'n beskrywing van 'n ondersoek uitgevoer in 'n paar skole in die Westelike Provinsie - Botha, C. J.(Christoffel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.