n Vergelyking van blinde en normaal-siende kinders ten opsigte van 'n aantal primere vaardighede - Van Rooyen, T. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.