Die sosio-ekonomiese agtergrond van sorgbehoewende blanke kinders in inrigtings in die westelike Kaapprovinsie - Brown, Marianne H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.