Opelug-ontspanningsfasiliteite vir Blanke kinders in Kaapstad - Arnold, L. C.(Levina Catharina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.