Aspekte van die pronominale aanduiding by mense, diere, inanimata en abstracta in Afrikaans - Odendal, F. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.